Hangover

Nyss såg jag filmen Hangover. Och det var nog den bästa filmen jag har sett på länge :) Humor! Den får betyg 4½ av 5.


Handling Hangover:
Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka.




Wallander - Skytten

Nyligen såg jag filmen Wallander - Skytten. Och den var ganska bra, jag ger den betyg 4 av 5.


Handling Wallander - Skytten:
En prickskytt håller Ystad i skräck och hans offer är personer som har anknytning till en juvelkupp. Snart förstår Wallander att det finns kopplingar till en kriminell organisation. I ett misslyckat försök att skjuta dom två sista som är kopplade till kuppen dras Wallanders kollega, Pontus in i en jakt på liv och död. Wallander tvingas nu leda en utredning i vilken skyttens lista har utökats med ett namn - Pontus Ung.



The Abandoned

Igår såg jag filmen The Abandoned. Den var ganska så bra, så den får betyg 3,5 av 5 :)


Om The Abandoned:
En amerikansk kvinna som söker sina biologiska föräldrar får reda på att hon ärvt ett hus mitt ute i skogen i en avlägsen del av Ryssland. Det är huset som hon föddes i. Övergivet och obebott i 40 år är huset fallfärdigt. Det hon finner är mer än ett gammalt hus. Hon möter en mystisk man som hävdar att han är hennes bror, en tvilling hon aldrig känt till. Tillsammans upptäcker de att huset innehåller hemligheter till ett förflutet de inte minns. Tillsammans tvingas de återuppleva en serie oerhörda händelser och chockerande mord som tog plats just efter att de hade fötts på platsen de alla var meningen att dö.



RSS 2.0