Wallander - Sidetracked

Igår såg jag filmen Wallander - Sidetracked, som är en brittisk version av Wallander -Villospår.

Den var helt okey, men jag tror jag föredrar den svenska versionen ändå.
Den får betyg 3 av 5.


Om Wallander - Sidetracked
Det är höst och människorna i den annars så lugna småstaden Ystad slår sig till ro. Men för kommissarie Kurt Wallander bryts idyllen av att en ung kvinna bränner sig till döds i en rapsåker. Kort därefter slår en seriemördare till med en rad allt mer bestialiska mord. Varför en justitieminister, en framgångsrik konsthandlare och en vanlig småtjuv? Samma vapen, skalperade offer, är det hämnd? Det verkar finnas ett samband. Mardrömmen för Wallander och hans stab har bara börjat. Den flerfaldigt Oscarnominerade och Emmybelönade irländska skådespelaren Kenneth Branagh spelar Kurt Wallander. BBC:s engelska tolkning av Henning Mankells bästsäljare Villospår, är inspelad i det sydsvenska vackra landskapet. Rollgestalterna i historien med Wallander och hans arbetslag, tolkas av mestadels brittiska skådespelare på ett spännande och nytt sätt. Denna nyinspelning gjorde stor succé i engelsk TV under hösten 2009. (recension hämtad från lovefilm.se)



Hittade tyvärr ingen bättre trailer, den här är från Youtube iaf

Rallybrudar

Igårkväll såg jag på filmen Rallybrudar som är en svensk drama/komedi.

Den var ganska bra!
Betyget blir 3 av 5..


Om Rallybrudar:
Rallybrudar är en film där leran sprutar och bilarna flyger. Den innehåller både action, humor och dramatik, men också en hel del kärlek. Eva Röse spelar veterinärassistenten Ulla som tagit jobbet bara för chansen att få köra snabbt på värmlandsvägarna. Marie Robertson spelar storbondens dotter Birgitta som drömmer om Paris men istället blir Ullas kartläsare. En annan stor roll i filmen - lokaltidningens redaktör Melin som spelar trummor i ett dansband på fritiden -görs av folkkäre Janne "Loffe" Carlsson. (recension lånad från medianow.se)



Trailer från Youtube

Amusement

I eftermiddags såg jag filmen Amusement som är en skräckis/rysare.

Jag tyckte den var rätt så bra!
Jag satt och var spänd o rädd under större delen av filmen, och det är väl ett rätt bra betyg i sig för en skräckis tycker jag =)
Betyget blir 3 av 5...

Om Amusement:

En traumatiserad kvinna frågas ut av en snut och en psykiatriker angående tre historier som involverar en clown, ett hotell och en konvoj och som alla involverar två av hennes kvinnliga vänner från barndomen. (recension lånad från filmtipset)



Trailer från Youtube

Hejsan =)

Här tänkte jag visa vilka filmer jag har sett...
Jag kommer berätta vad jag tycker om filmen, sätta betyg och lägga in en trailer (om jag hittar någon, annars lägger jag in nån bild istället)...
Ser film ganska ofta så ni kan vänta er många uppdateringar =) 

Vi ses snart...
Kramar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0